Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Νέα σειρά προϊόντων «Κεφάτο!»

  Το τοστ σε μεγάλα κέφια από την Καραμολέγκος

 

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος συνεχίζοντας την μακρά και πρωτοπόρο πορεία της στον κλάδο των τυποποιημένων προϊόντων αρτοποιίας και πιστή στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις καινοτομεί για ακόμα μία φορά προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή μία νέα μοναδική σειρά προϊόντων για τοστ, το «Κεφάτο!»

Το «Κεφάτο!», η νέα συνταγή του Καραμολέγκου, έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία χαρίζοντας στο ψωμί υπέροχη μυρωδιά, αφράτη υφή και λαχταριστή γεύση με όποιο τρόπο και αν επιλέξει κανείς να το απολαύσει.  Μέσα από 2 ξεχωριστές γεύσεις «σταρένιο» και «ολικής άλεσης», το «Κεφάτο»! αποτελεί τη νοστιμότερη και πιο αφράτη επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.

Η εταιρεία Καραμολέγκος καινοτομεί και με τη νέα, έξυπνη και πρακτική συσκευασία που κλείνει εύκολα διατηρώντας το ψωμί το ίδιο μυρωδάτο, αφράτο και λαχταριστό από την πρώτη μέχρι την τελευταία φέτα.

 

Η πιο κεφάτη στιγμή της ημέρα, με Κεφάτο!

 

Βασική προτεραιότητα της εταιρίας Καραμολέγκος είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, εφαρμόζοντας αυστηρές προδιαγραφές στην ασφάλεια των προϊόντων και επενδύοντας στην καινοτομία. Η παραγωγή του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων είναι μια σύνθετη, ευαίσθητη και δυναμική διαδικασία που απαιτεί σημαντική εμπειρία και γνώσεις.

 

-ΤΕΛΟΣ-