Αθήνα, 10 Απριλίου 2014

‘Ο Καραμολέγκος δημιουργεί το ΔΕΚΑ μία νέα κατηγορία στο συσκευασμένο ψωμί διάρκειας 10 ημερών’
’Καραμολέγκος ΔΕΚΑ ,το δέκα στο ψωμί’

 

Ο Καραμολέγκος φέρνει για ακόμη μια φορά την καινοτομία στο ψωμί και  αλλάζει  τα δεδομένα της αγοράς δημιουργώντας το ΔΕΚΑ, μία κατηγορία συσκευασμένου ψωμιού διάρκειας μόνο 10 ημερών.

Το Καραμολέγκος Δέκα διατηρεί την γεύση και την αφρατότητά του αναλλοίωτη καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του, λόγω της μοναδικής συνταγής του και της ειδικής αδιαφανούς συσκευασίας του, που το προστατεύει από το φως.
Διανέμεται καθημερινά στην αγορά και διατίθεται σήμερα σε δύο τύπους, σταρένιο Ψωμί για Τοστ και Χωριάτικο ψωμί σε φέτες, ενώ στα σχέδια της Αρτοβιομηχανίας είναι η επέκτασή του και σε άλλους τύπους συσκευασμένου ψωμιού.

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος έχει διανύσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη για να φτάσει το 1999 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Κορωπίου όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Το ίδιο έτος δημιούργησε το πρώτο ψωμί για τοστ με προζύμι ενώ το 2003 έφερε την επανάσταση στο ψωμί με το ‘Ψίχατοστ’, το πρώτο ψωμί για τοστ χωρίς κόρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το 2013 λανσάρισε στην αγορά τις ‘Φωλιές’ το πρώτο διπλωτό ψωμί για σάντουιτς.

Με αφοσίωση στη ποιότητα και πάνω απ’ όλα με αγάπη και μεράκι, η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος συνδυάζει για την παρασκευή των προϊόντων της, παραδοσιακές αξίες διατροφής και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με στόχο να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα άρτου στην Ελληνική Οικογένεια.